Praktijk voor Vegatest, Electro-Acupunctuur & Radtstherapie
Wij helpen u bij het vinden en behouden van de juiste balans  

Welkom op onze website

Wat kunnen wij voor u  betekenen als u geconfronteerd wordt met fysieke en mentale klachten, waar u niet direct de vinger op kunt leggen? Middels deze website willen wij u graag dit inzicht verschaffen.


Wij werken vanuit de volgende visie

Wij beschouwen de mens in haar totaliteit. Lichaam, geest en omgevingsfactoren beïnvloeden elkaar en dienen in samenhang bekeken te worden. Vanuit deze benadering willen wij onze cliënten zo goed mogelijk helpen door duidelijkheid te geven over waar de klachten vandaan komen en wat er aan gedaan kan worden.  Als aanvulling in ons advies, gebruiken wij een combinatie van verschillende meetinstrumenten en om oorzaken en klachten aan elkaar te verbinden.


Aanpassen van uw leefstijl onder begeleiding van een leefstijlcoach is een mogelijk aanvullende behandeling die u helpt klachten in de toekomst te voorkomen.

Onze praktijk onderhoudt contacten met een aantal leefstijlcoaches, fysiotherapeuten en psychotherapeuten waar wij u naar toe door kunnen verwijzen. Omdat elk individu uniek is met zijn klachten en symptomen en daarom ook met zijn/haar ziekte is een individuele behandelaanpak noodzakelijk. Dit heet een integrale visie op de behandelingsmethoden. 


Bij aanhoudende en ernstige gezondheidsklachten adviseren wij u eerst uw huisarts raad te plegen alvorens u een afspraak maakt in onze praktijk.  


Richtlijnen in verband met hygiëne

Praktijk voor Vegatest, Electro-acupunctuur & Radtstherapie volgt nog steeds de maatregelen geadviseerd door het RIVM en de GGD. 

Voor en na de behandeling worden de meet- en wachtruimte gedesinfecteerd volgens de leidraad infectiepreventie. De praktijkruimte is voorzien van een plexiglas scheidingswand. Beide ruimten zijn voorzien van ioniserende luchtreinigers.

 

 

Wanneer kunnen wij iets voor u betekenen?

Wat wij voor u kunnen betekenen als Integraal complementaire praktijk is, wanneer u klachten heeft, maar niet exact kunt aangeven wat er aan de hand is. U gaat op onderzoek uit op internet. Inderdaad internet biedt u een veel informatie. Als u gaat zoeken op symptomen worden er tal van middelen/therapieën aangeprezen,  echter u weet niet wat te kiezen. Symptomen kunnen van allerlei verschillende oorsprongen ontstaan. Het kan voort komen aan een tekort, als ook aan een overschot van bepaalde voedingsstoffen, wat dan afvalstoffen worden binnen het lichaam, wanneer deze niet goed verteerd worden. Wij kunnen u adviseren hierin door middel van een gerichte meting van uw gezondheid als ondersteuning om te zien wat u nodig heeft aan een voor u geschikte therapie.

Met deze gezondheidsmeting kunnen klachten welke vaak een lange ontstaansgeschiedenis  worden opgespoord. Het gebeurt dat tekorten aan specifieke voedingsstoffen zich pas na jaren gaat manifesteren in klachten.  Ook geven wij aan dat klachten met een jarenlange ontstaansgeschiedenis vaak niet altijd opgelost worden en wellicht door reguliere geneeswijze behandeld dient te worden. Een structureel herstel vergt geduld. Gezonde voeding speelt hierin een essentiële rol.


Opbouw van de website

Deze homepagina bevat algemene informatie over de dienstverlening en de inhoud van deze website.


Wanneer u meer wilt weten over uw therapeut/consultant, prijzen en condities:
Meet en behandelwijzen biedt u een uitgebreid inzicht over de methodes die wij hanteren voor metingen en behandelingen:


Voor aanvullende contactgegevens raadpleeg contact:

 Voorwaarden bevat belangrijke informatie betreffende de therapeut/consultant-patiënt relatie