Praktijk voor Vegatest, Electro-Acupunctuur & Radtstherapie
Wij helpen u bij het vinden en behouden van de juiste balans  

M.A.R.S III (Multiple Analysing Resonance System)

 

De M.A.R.S. III is de nieuwste Human Body Responce technologie en DE revolutie in de energetische geneeskunde. Binnen enkele minuten krijgt u een analyse en test over de fijnstoffelijke informatie van uw organen, hormonen, belastingen en allergieën, toxinen, infecties, meridianen, emotionele en mentale factoren, oorzaken, tekorten (mineralen, vitaminen) therapiemiddelen, homeopathie en nog veel meer.

Uitgangspunt bij de analyse en behandeling in de energetische geneeskunde is dat ieder mens is omgeven door een electro/magnetisch veld. Ook al is dit veld voor ons oog onzichtbaar; professionals in de complementaire geneeskunde weten inmiddels dat blokkaden en storingen in dit veld de oorzaak zijn van ziekten en symptomen op lichamelijk niveau en van gedrag.

De M.A.R.S. III biedt u de mogelijkheid voor een snelle holistische diagnose, die zich niet alleen op het lichamelijke niveau richt en enkel de symptomen in aanmerking neemt, maar die zich richt op het geheel van lichaam en geest.

Vooral voor kinderen is deze methode bijzonder vriendelijk 

Aan de hand van uniek materiaal van de patiënt (een zgn. energetisch DNA profiel) wordt het energieveld gescand en kan via een gerichte analyse een onbalans worden vastgesteld, hetzij op lichamelijk, mentaal of emotioneel. Vervolgens kan de gevonden onbalans direct in het energieveld gebalanceerd worden door middel van kleurentherapie en/of er wordt een voor u een geschikt en passend therapiemiddel (homeopathisch, kruiden, vitaminen, bloesems e.d.) uitgetest.

 

Kortom de M.A.R.S. III is een computergestuurd systeem dat op een eenvoudige en snelle wijze helpt een bredere kijk op uw hulpvraag te geven. Het meten duurt 10 seconden en geschiedt door uw handen op de handapplicatoren  van de M.A.R.S. III te plaatsen. Daarna wordt de meting met u doorgesproken en de eventuele middelen via korrels of druppels meegegeven. In de praktijk geeft de M.A.R.S.  III een objectieve meerwaarde aan de Vegatest, Electro-acupunctuur en natuurgeneeswijzen qua diagnose. Heel vaak worden deze bevestigd en verdiept door deze bijzondere manier van meten.