Praktijk voor Vegatest, Electro-Acupunctuur & Radtstherapie
Wij helpen u bij het vinden en behouden van de juiste balans  

Een aantal reacties van klanten

In de loop der jaren heb ik zeer mooie waarderingen ontvangen van cliënten en met hun toestemming heb ik een aantal reacties van hen hier onderstaand mogen publiceren.


Reactie 1

"Al op jonge leeftijd had ik al geruime tijd te maken met darmklachten. Constipatie was van grote invloed waren op mijn sociale leven. Nooit eens onbezorgd gezellig uit eten. Mijn huisarts had mij doorverwezen naar een maag-darm specialist die concludeerde dat ik mogelijk PDS (prikkelbaar darmsyndroom) had. Toen mijn problemen in het najaar van 2011 in alle hevigheid terugkwamen ben ik ten einde raad zelf op zoek gegaan naar een diëtiste. Uit eindelijk kreeg ik een tip om eens een vegatest te laten doen. Via het internet kwam ik uit op Vegatestmeting.nl en ben ik zo terecht gekomen bij Christine Korteweg en heb haar gevraagd of ze mij kon helpen. Nog in dezelfde week had zij een plekje vrij gekregen in haar volle agenda.
Christine verwelkomde mij met een kop thee en luisterde naar mijn problemen. Ze luisterde ook openhartig naar de emotionele kant van mijn verhaal. Daarop ging zij over tot de uitgebreide meting met haar apparatuur. Uit de meting werd al snel duidelijk wat de oorzaak was van mijn chronische darmproblemen en dat was de voeding. Er werd precies gemeten voor welke voedingsproducten ik intolerant voor was. Ook werd gescand welke voedingsstoffen ik tekort had en wat juist heel goed voor mij was om wel te eten. Christine constateerde ook een vitamine B en D tekort en adviseerde mij veel meer verse biologische groenten, vezels en noten te eten en koemelk, en suikers te mijden. Ze stelde een dieet voor me samen waarin eerlijke, pure en gevarieerde voeding voorop stond. Daarnaast adviseerde ze mij een voedingssupplement Bio-Immunozyme Forte te gebruiken in combinatie met het op maat gemaakt homeopathisch complex middel. Deze adviezen heb ik opgevolgd en de middelen gebruikt en inmiddels ben ik van mijn darmproblemen af. Inmiddels zijn we een jaar verder en ben 3 keer terug geweest. Het feit dat je maar om de 12 weken hoeft terug te komen vind ik heel positief en is daarom goed te doen en te bekostigen. Door alle adviezen en middelen die ik van Christine Korteweg heb gekregen ben ik van mijn darmproblemen af, gebruik ik geen medicijnen meer voor mijn prikkelbaar darmsyndroom. Ik ben anders over eten gaan denken en ik kook makkelijke, eenvoudig en pure maaltijden. Ik ben een ander mens geworden! Gezondheid gaat nu voor mij op de eerste plaats en adviseer iedereen om daarin te investeren. Je hebt uiteindelijke maar een leven en gezondheid."


Reactie 2

 "Ik heb deze meting en behandelingsmethode als technisch en degelijk en daarom als positief ervaren. De uitleg en ondersteuning van Christine was heel prettig en ontspannend. Het contact verliep prima. De uitkomsten van de meting waren wel spannend maar tegelijkertijd ook concreet. De behandelplan wordt ook duidelijk uitgelegd. Sinds afgelopen jaar dat ik in behandeling ben geweest voel ik mij stukken beter en heeft de therapie  indirect positief effect gehad op mijn hele gezin en kan de tegenslagen beter hanteren".


Reactie 3

 "Mijn ervaring is dat Christine naast de kundigheid die zij uitstraalt, goed de tijd voor je neemt en goed naar je luistert. Ook als je later nog vragen hebt over het consult met een best wel uitgebreide meting kun je gewoon bellen. Zij neemt de tijd voor je om alles nog eens uit te leggen  over wat er uit de meting is gekomen. Echt een fijne ervaring en blijf zeker komen voor de APK onderhoudskeuring!"


Reactie 4

 "Christine is een iemand die van aanpakken weet. Iemand die met veel kennis door ervaring vergaard, grondig te werk gaat. Al na de 2 behandeling met de homeopathische korrels welke zij op maat doormeet, voelde ik al verbetering. Als Fibromyalgie patiënte had ik niet verwacht dat dit zo snel kon verbeteren. Na vele jaren van onderzoeken in het ziekenhuis had ik eigenlijk de hoop een beetje opgegeven. Ook de resolute verandering in mijn voedingspatroon heeft al gelijk de eerste weken geholpen. Dit ook als gevolg en uitkomst van de meting. Zonder deze meting had ik het nooit geweten wat nu wel goed en niet goed voor mij was om te eten. Ook is uit de meting gekomen dat ik een vitamine D en zink tekort had. Dit ben ik nu ook gaan gebruiken en merkte het na een maand dat mijn haar dikker en nagels sterker werden. Ik ben er nog steeds blij mee dat ik via een goede kennis bij Christine terecht ben gekomen en kan haar zeer aanbevelen!"


Reactie 5

"Diagnose en behandeling op basis van natuurgeneeskundige kennis wordt gedaan met verschillende meetapparatuur en diverse behandelingsmethoden. Door gebruik te maken van deze unieke combinatiemethode is dit wel de manier om effectief en doeltreffend een gewenst resultaat te bereiken ". 


Reactie 6

 " Ik ben al enige tijd onder behandeling bij Christine. Zij heeft mij ook eerlijk gezegd dat het bij mij wel even kon duren voordat er verbetering op zal treden. Uiteraard logisch want voordat ik bij haar kwam liep ik al jaren met chronische vermoeidheidsklachten en allergie. De voedingsadviezen naar aanleiding van de meting en de aanvulling met een specifiek multivitamine voor CVS hielpen mij in het begin al zeker. In het begin had ik wel wat bedenkingen toen ik de korrels kreeg. Deze waren op maat uitgetest. Hoe kan dat nu werken, dacht ik nog. Maar het resultaat is er nu zeker als ik terugkijk hoe ik er een jaar geleden aan toe was. Ook kon en kan ik nog steeds contact opnemen als ik vragen heb of mij niet lekker voel. Zij neemt de tijd voor je. Dit voelt heel prettig en bijzonder. Heel persoonlijk".


Reactie 7

 "Via mijn familie ben ik terecht gekomen bij Praktijk voor Vegatest. Eerst heb ik de website bekeken en het kwam op mij degelijk en niet zweverig over. Dat is wat mij aansprak. Ik had diverse klachten, waarvan allergie voor honden en huisstof. Na allerlei aanpassingen in onze woning werd ik mij bewust dat dit niet de oplossing zou bieden voor de toekomst. Ook had ik het gevoel dat de allergieën zich aan het uitbreiden waren. Ik wist wel wat over homeopathie en dat het misschien een uitkomst zou bieden voor mijn allergieprobleem. Echter wist ik ook dat homeopathie alleen werkt als het middel bij je constitutie past, dus leek het mij zinvol om dit door te laten meten met een vegatest in plaats van zomaar een middel aan te schaffen bij de drogist met het risico dat het dan niet werkt. Christine bedient de apparatuur en komt deskundig op mij over en gaat grondig te werk. De uitkomst van de meting was verrassend. Naast het gemeten constitutie en complexmiddel kreeg ik diverse voedingsadviezen mee, wat ik beter niet meer kon eten in verband met voedselintolerantie en wat ik juist wel moest eten. Voeding bleek behoorlijk aan de orde. Daarnaast kreeg ik een voedingssupplement voorgeschreven waaronder enzymen en een multivitamine Multi 4. Ik moet zeggen dat mijn klachten na een aantal behandelingen met de korrels, multivitaminen en dieetadviezen sterk zijn afgenomen. Omdat ik al erg lang allergisch ben zijn we er nog niet maar heb er alle vertrouwen in dat dit door gaat zetten."    


Reactie 8

"Al jaren loop ik als trouwe cliënt bij Praktijk voor Vegatest. Afgelopen jaren heeft Praktijk voor Vegatest een ontwikkeling doorgemaakt met de bioresonatie met lichaamseigen frequenties. Ooit ben ik bij deze praktijk terecht gekomen op aanraden van een collega. Ik leed aan diabetes type 2. Ik gebruikte zowel pilletjes als ook de injecties met nacht insuline. Ik ben doorgegaan met deze therapie en pluk nu de vruchten ervan en sinds een half jaar heb ik mijn insuline mogen verminderen. De nachtinsuline heb ik niet meer nodig! Ik had dat nooit verwacht. Dank je wel voor de goede zorg.  Ik blijf op onderhoud en voel mij goed erbij." 


Reactie 9

Deze cliënte komt sinds 4 jaar in de praktijk voor een ondersteunende behandeling in verband met een herpesinfectie aan haar beide ogen met tot gevolg beginnende netvliesloslating. Nu 4 jaar later schrijft zei: "Ik kom net terug van de jaarlijkse oogcontrole. Mijn ogen zijn zeer uitzonderlijk goed hersteld volgens de oogarts. 100% zicht aan beide ogen... Mijn inspanningen en jouw aanpak worden beloond. Met dank aan jou". 


Reactie 10

Deze cliënte is vanaf maart 2021 in de praktijk:  "Sinds een jaar  of twee lijdt ik al aan fibromyalgie met een behoorlijke eczeem in mijn gezicht. Het maakte mij zo onzeker en de cortisonzalf was het enige wat hielp. Via een collega ben ik geattendeerd op bij Praktijk voor Vegatest om er in eerste instantie achter te komen waar de oorzaak lag. Door de meting werd duidelijk dat ik mijn voedselpatroon drastisch moest wijzigen. Na een paar behandelingen ben ik zo goed als schoon in mijn gezicht. De spierpijnen zijn een heel stuk minder en merk dat ik beter kan bewegen. Wat goede voeding kan doen met je lichaam. Dank voor de meting en de bewustwording, Christine"