Praktijk voor Vegatest, Electro-Acupunctuur & Radtstherapie
Wij helpen u bij het vinden en behouden van de juiste balans  

Uw therapeut

Uw therapeut in deze praktijk is Christine Korteweg. Naar eigen ondervinding van deze fascinerende meetmethode, was ik vastbesloten dit zelf te willen gaan leren om anderen daarmee van dienst te zijn. Veel mensen met (vage) klachten blijven jarenlang tevergeefs zoeken, naar de oorsprong en zo mogelijk een oplossing hiervan. Veelal van dit soort klachten kunnen bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een simpel tekort aan een vitamine of mineraal. Met deze meetmethoden kom je daar snel achter. 

Na een afgeronde opleiding HBO Medische Basis (thans CPION) en als Natuurgeneeskundig en Orthomoleculair voedingstherapeut ben ik in 2001 als  Electro-acupunctiste/vegatesttherapeute gestart met deze praktijk. Om mensen nog meer van dienst te zijn en hen een nog breder pakket aan te bieden, namelijk ook op het gebied van emotionele klachten, heb ik daarna nog diverse opleidingen gedaan, zoals de NEI therapie, Neuro (Emotionele Integratie), EFT (Emotional Freedom Techniques) en SIVAS polsdiagnostiek. 

Verder onderhoud ik mij met jaarlijkse bijscholingen op en rond mijn vakgebied om een breed begrip te houden over de invloed van de steeds sneller veranderende leefomstandigheden welke de mensen ondergaan.


Prijzen en voorwaarden

De specialisatie van deze praktijk is het met aanvullende meetmethoden te kunnen constateren wat de meest geschikte integrale therapie is voor de hele mens (lichaam/geest). 

De duur van het consult is één uur met een eventuele uitloop van 15 minuten. Het consult bestaat uit een intakegesprek, de metingen naast elkaar en de vergelijking hiervan en het samenstellen van een op maat gemaakt homeopathisch middel. Daarnaast wordt  gekeken naar aanvullende diëten en/of voedingssupplementen welke u zelf kunt aanschaffen volgens een begeleidend recept.

Het tarief voor een consult bedraagt per € 105,-- inclusief BTW.

Directe betaling is gewenst, uitsluitend via de Pinautomaat. Consulten vinden plaats op afspraak. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de praktijk. 

Bij geen gehoor buiten de opbeltijden, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Afspraken verzetten of annuleren verzoeken wij u minimaal  48 uur van te voren te doen. Een afspraak betekent dat er speciaal tijd voor u gereserveerd is, waar eventueel een andere cliënt gebruik van had kunnen maken.  Daarom zijn wij dan ook genoodzaakt om de gereserveerde tijd van het consult in rekening te brengen bij het niet tijdig afzeggen.