Praktijk voor Vegatest, Electro-Acupunctuur & Radtstherapie

Wij helpen u bij het vinden van de juiste balans

Uw therapeut 

Uw therapeut bij deze praktijk ben ik, Christine Korteweg. Naar eigen ondervinding van deze fascinerende meetmethode, was ik vastbesloten dit zelf te willen gaan leren om anderen daarmee van dienst te zijn. Veel mensen met (vage) klachten blijven jarenlang tevergeefs zoeken, naar de oorsprong en zo mogelijk een oplossing hiervan. Veelal van dit soort klachten kunnen bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een simpel tekort aan een vitamine of mineraal. Met deze meetmethode kom je daar snel achter. 

Na een afgeronde opleiding HBO Medische Basis (thans CPION) en als Natuurgeneeskundig therapeut  ben ik in 2001 als  Electro-acupunctiste/vegatesttherapeute gestart met deze praktijk. Om mensen nog meer van dienst te zijn en hen een nog breder pakket aan te bieden, namelijk ook op het gebied van emotionele klachten, heb ik daarna nog diverse opleidingen gedaan, zoals de NEI therapie, Neuro (Emotionele Integratie), EFT (Emotional Freedom Techniques) en SIVAS polsdiagnostiek. Tevens volg ik een opleiding Fytotherapie welke ik hoop af te ronden over 2 jaar.  

Naast het behandelen van Nederlandse klanten behandel ik ook klanten uit buitenland waaronder mensen uit Ierland, België en Spanje.


Prijzen en voorwaarden

Zoals u misschien reeds heeft opgemerkt is de specialisatie van deze praktijk het behandelen van de hele mens (lichaam en geest). Het zogenaamde integraal behandelen is daarom het meest zinvol.  Voor meer uitgebreidere informatie over de meetmethoden en therapieën, kunt u een folder aanvragen.

De duur van het consult is één uur met een eventuele uitloop van 15 minuten. Het consult bestaat uit een intakegesprek, de meting en het samenstellen van een op maat gemaakt middel, gevolgd door een bijpassende therapie.

Het tarief voor een consult bedraagt  95,00 inclusief BTW.

Directe betaling is gewenst, uitsluitend via de Pinautomaat. Consulten vinden plaats op afspraak. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de praktijk. Bij geen gehoor buiten de spreekuurtijden, kunt u het antwoordapparaat inspreken waarna wij u terugbellen.
Afspraken verzetten of annuleren dient 48 uur van te voren te geschieden. Een afspraak betekent dat er speciaal tijd voor u gereserveerd is, waar eventueel een andere cliënt graag gebruik van had willen maken. Helaas zijn wij dan ook genoodzaakt om de kosten van het consult in rekening te brengen bij het niet tijdig afzeggen.