Praktijk voor Vegatest, Electro-Acupunctuur & Radtstherapie

Wij helpen u bij het vinden van de juiste balans

Contact & Routegegevens

Opbeltijden

Voor het maken van afspraken, kunt u de praktijk bereiken op werkdagen tussen 17:00 tot 18:00 uur via telefoonnummer 035-6249491. Buiten deze tijden om krijgt u de voicemail. U krijgt de mogelijkheid om een bericht achter te laten. Spreekt u dan duidelijk uw bericht, naam en telefoonnummer in. 

Voor het verplaatsen van afspraken of annuleringen (voor 48 uur/2 werkdagen) kunt u ook gebruik maken van deze voicemail of eventueel via het aanmeldformulier.


Ludgeruslaan 38 | 1216 TA | Hilversum | Telefoon: 035-6249491 |

Routebeschrijving


 

 

 

 


Aanmeldformulier

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze behandelingen, dan kunt u onderstaand aanmeldformulier gebruiken. Voor specifieke vragen omtrent een van onze behandelingsmethoden, verzoeken wij u dit uitsluitend telefonisch (035-6249491) te doen om u zo goed mogelijk te kunnen informeren.


 In verband met  regelgeving verzoeken wij u kennis te nemen van de betalings- en behandel voorwaarden en het privacy statement voordat u een afspraak maakt.


Wij willen u vriendelijk bedanken voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Christine Korteweg